Jean Marc en Florence
Lieu dit Camp Redon
81170 Livers cazelles
tel: +33 (0)6 47 46 13 62
Email:info@campredon.com
Website: www.campredon.com

Open: 1 april t/m 15 oktober
Aantal plaatsen: 50

De Camping
Welkom bij Camping Camp Redon, gelegen bij het historische dorpje Cordes-sur-Ciel in de Tarn, Occitanie. Onze kleine familie camping heeft een heerlijk zwembad en is kindvriendelijk opgezet. Op de camping staan ingerichte huurtenten, mobile homes en luxe safari tenten van Greencamp voor een vakantie met alle comfort.

De camping heeft vijftig plekken, verdeeld over twee velden. De plekken hebben vaak een mooi uitzicht over de landelijke omgeving. Door de afwisselende begroeiing van het terrein zijn er schaduwrijke plekken en plekken met een open karakter.

Faciliteiten
Centraal gelegen op de camping staat het moderne sanitairgebouw die elke dag netjes word schoongemaakt en in het hoogseizoen zelfs tot drie keer toe. Het zwembad is elke dag geopend en daar vindt u een klein ‘kikkerbadje’ voor de jongste en een spa gedeelte om even bij te komen.

Schuif aan bij één van onze Table d’hôtes die wij meerdere malen per week organiseren. Er is een mogelijkheid om elke dag vers brood te bestellen en wij bezorgen dat met plezier aan uw tent of caravan.

Omgeving
Één van de meest boeiende provincies in Occitanie is de Tarn.

Familie camping ‘Camp Redon’ ligt bij het mooie dorpje Cordes-sur-ciel. De kampeerplekken hebben veelal uitzicht over de heuvels en geregeld kunt u genieten van een mooie zonsondergang

Hier wordt een grote culturele rijkdom gecombineerd met een prachtig landschap, dat velen aan de Toscane doet denken. Men vindt er vele middeleeuwse dorpjes en historische steden zoals Castelnau-de-Montmiral, Puycelsi, Albi en Gaillac.

Sort

This post is also available in: Engels Frans