René en Anouk Kesseleer
Lagoudalie
46340 Dégagnac

tel: +33 (0)5 65 41 64 16
e-mail : campinglagoudalie@gmail.com
website : www.lagoudalie.com

Open: 15 april tot 27 oktober
Aantal plaatsen: 25

De camping
Het kampeerterrein van camping Lagoudalie behoort tot een eeuwenoud 10 hectaren tellend “domaine” gelegen op een heuvel. Het is een gevarieerd terrein met overal prachtig uitzicht, waarbij de meer open delen worden afgewisseld door bosrijkere delen. Onze kleine natuurcamping telt 25 ruime staanplaatsen die zowel zon als schaduw hebben en op een natuurlijke wijze van elkaar zijn gescheiden. Ook zijn er op het domaine drie compleet ingerichte vakantiehuisjes (gîtes) voor de verhuur beschikbaar.

Faciliteiten
Elke maandag en donderdag en bij voldoende inschrijving verzorgen wij een gezellige meer gangen maaltijd (table d’hôte). Daarnaast kan er iedere dag vanaf 15 uur op het terras en bij het barretje genoten worden van een kleine snack (chips, pinda’s, kaas of vleesplankje, ijsjes, tosti enz.) en warme en koude dranken.

Iedere avond maken we op bestelling onze huisgemaakte pizza’s of frietjes.

Tijdens de gehele openingsperiode van de camping bieden wij een broodservice. Vandaag besteld en de dag daarop vanaf 8 uur ’s ochtends ligt het klaar.

In het mini winkeltje bij de receptie kunt je terecht voor de eerste levensmiddelen. We werken zo veel mogelijk met lokale producten en verkopen hier ook onze eigen gemaakte jams.

Alle gasten met een elektrische auto kunnen gebruik maken van de laadpaal die op de binnenplaats van de camping is geïnstalleerd. Ook voor elektrische fietsen is er een laadmogelijkheid.

Het grote zwembad, de ruime WiFi dekking en het centraal gelegen sanitairgebouw, dat van alle gemakken is voorzien, maken het plaatje compleet.

Omgeving
De Camping is gelegen in het westelijke gedeelte van de Lot, en ligt daarmee vlak bij de Dordogne. Alle interessante toeristische bezienswaardigheden zoals kastelen, grotten, musea, stoomtrein, markten, dorpen en steden met pittoreske gebouwen en straten en nog veel meer, bevinden zich op een steenworp afstand. Ook voor een sportief uitje kun je in deze omgeving flink uit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan kanoën, klimmen, racefietsen of MTBen, paardrijden, parapanten en wandelen. GPX tracks en beschreven wandel en fietstochten zijn in de receptie beschikbaar. Door de eindeloze heuvelachtige velden en bossen, de flora en de fauna halen ook de liefhebbers van rust, ruimte en natuur hier hun hart op.

De eerste supermarkt en apotheek zijn gelegen in het dorp Salviac (8km) en in de wat grote plaats Gourdon (13km) bevinden zich alle mogelijke winkels. De stad Cahors ligt op 35 minuten rijden van de camping.

De vele restaurantjes in de nabije omgeving van de camping geven je de mogelijkheid om ook culinair op reis te zijn.

This post is also available in: EngelsFrans